Pinewood Retriver

Handske med god stretchförmåga, med vindtätt membran och gummigrepp i handflatan. Fingertopp för touchskärm på tumme och pekfinger.

Tillverkad i ett mjukt och skönt polyestermaterial. Konduktiva fingertoppar anpassade för pekskärm (tumme och pekfinger), så att du slipper ta av dig handsken för att kolla tex. gps eller mobil. Håller händerna varma och bekväma vid kall väderlek.

Material: 92% polyester, 8% elastan
Vikt: 120 gram
Passform: Unisex
Aktivitet: Jakt, Outdoor

Pris:  299:-

Pinewood Reswick Extreme

Tunn vind- och vattentät handske i 4-vägs stretch för optimal följsamhet och komfort. Gummerad handflata. Pekfinger försett med frotté. Neoprenmudd samt kardborreband vid öppning för en mjuk och bekväm känsla. 92% polyester, 8% elastan.
Greppyta i 100 % PU.

Pris: 325:-

Pinewood Toni

Smidig, vindtät och vattenavvisande 3-lagers membranhandske med tight passform. Sömmar tejpas ej.
100% polyester, membran 100% PU.

Pris: 325:-

Pinewood Extreme

Vadderad och funktionell handske med vind- och vattentät membran. Tejpade sömmar. Paneler i 4-vägs stretch för optimal följsamhet och komfort. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper.
Yttertyg och foder 100% polyester. Kontraster i 92% Polyester 8% Elastan.

Pris: 325:-

Värme handskar el-pinewood

Sluta frysa! Suttit på jaktpass eller fiskat och känt kylan i händerna komma krypande? Frusit så att Dina fingrar domnat bort? Tagit av handskarna och försökt blåsa iskalla fingrar varma igen? Lösningen är tillskottsvärme genom batteridrivna värmehandskar i upptill som varmast nära 50°C i ca 2,5-4 timmar som längst. Användningsområdet för värmehandskarna är oerhört brett. Tekniken är väl beprövad och vi är säkra på att Dina dagar utomhus under den kallare årstiden kommer att bli både behagligare och längre. Dags att sluta frysa! Vadderade. Infravärmeslingor tillverkade i kolfiber. Slingorna är strategiskt placerade på ovansida fingrar, genererar behaglig värme och håller Dig varm. På ovansidan förvaras och kopplas de högeffektiva och återladdningsbara litiumbatterierna i en speciellt anpassad förvaringsficka. Värmehandskarna har 3 olika värmenivåer som lätt ställs in med enkla knapptryckningar på kontrollknappen. Kontrollen är enkelt åtkomlig på ovansidan av handskarna. Finns i Mockabrun samt Svart.

Pris: 1299:-

Hestra Värmevante & handske

 

En vidareutveckling av vår skidhandske med värmeslingor. Perfekt för dig som lätt fryser om händerna. Värmereglaget kan ställas in i tre steg beroende på väder och temperatur. Den här modellen är längre och smidigare med en nära passform. Slitstarkt getskinn på handens insida.

VIKTIG INFORMATION! De elektroniska komponenterna i denna handske kan störa lavinutrustning/tranceivers.

Vattentät Denna handske har s.k. insert som är ett membran inuti handsken som gör handsken vattentät.

Integrerade värmeslingor. Värmereglage. Batterificka. Utbytbara batterier. Förböjda fingrar. Vattentät dragkedja. Handcuffs

Finns även som handske. 

Pris: 2995:-   NU: 2699:- Gäller lagervara

Hestra Trigger Windstopper

Biathlon Trigger Comp

Kort handske med nära passform utvecklad för Svenska skidskyttelandslaget. Gjord med Ergo Grip konstruktion som innebär extra förböjda fingrar, överlappande sömmar och minimalt med överskottsmaterial i handflatan. Försedd med dämpande padding i vänster hand för att ge stöd och absorbera rekyl vid skytte. Ovanhand i vindtät och vattenavvisande Gore WINDSTOPPER© Breeze. Tål maskintvätt.

Pris:  695:-     

Chevalier Shooting Glove

1148B Shooting Glove Nappa 
Nyhet för i år är denna följsamma handske i mjukt läder, med perfekt passform och neoprenmudd.

Pris:  499:-     

Chevalier Challenger Glove GTX

1137G Challenge Gore-Tex Glove
Vattentät Gore-Tex handske i läder och stretch för optimal passform samt skinnförstärkningar på utsatta ställen.

Lager : 9

Pris:  695:-   

Chevalier Aragon

1131B Aragon Leather Glove
En klassik handske i mjukt följsamt läder.

Lager: 10

 Pris:  499:-

Chevalier Codex Microfibre Glove

1135G Codex Microfibre Glove w. Leather
En tunn följsam handske i microfiber och läder, 
fantastisk fin passform.

Lager: 8, 10

 Pris:  399:-

 

Chevalier Shooting Glove No slip lined

1144B Shooting Glove No Slip Lined 
En nyhet i år är denna ullfodrade handske med perfekt tajt passform, för extra känsliga fingertoppar, handflata i no-slip material. Kardborrelåsning runt handleden. 

Pris:  499:-       

Woolpower Vante 400gr

Vante med dubbla lager ullfrotté för optimal isolation. Används med fördel som värmande foder i skalhandske.

Svart o marin.

Pris: 350:-