BYXA PINEWOOD® AXIS/PIRSCH

 

Den perfekta slitstarka hybrid byxan för olika väderlekar. Byxan har membran från knäna och ner, överdelen är utan membran vilket tillsammans med de öppningsbara ventilationsdragkedjorna ger mycket goda ventilationsmöjligheter och härlig komfort även vid riktigt varmt väder eller om man som t.ex. hundförare går mycket. Rejäla förstärkningar på delar utsatta för extra slitage. Behandlad med ekologisk impregnering - Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. Reglerbara benslut. Knivficka samt dubbla benfickor med dragkedja. Anti-glid band i midja. Ej tejpade sömmar.
Yttertyg 100% polyester, förstärkningar 100% polyamid.

 

Vattenpelare: 
>10.000 mm
Andas: 
14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)
Pris: 1099:-

BYXA PINEWOOD® HASTINGS

 

En härlig byxa i förtvättad bomullscanvas!
Dubbla benfickor med dragkedja samt bakfickor.
Förböjda knän ger snygg design och god komfort.
100% bomull.

 Pris: 599:-

 
 

 

Chevalier Arizona Pro

5626T, BL, K, TT, A Arizona Pro Pant 
En avancerad, smidig och luftig året-runt-byxa i Polyester/bomull med vaxad yta. Byxan är försedd med slitstark stretch på noga utvalda platser för optimal passform och rörlighet samt förstärkningar längst ner på benen där byxorna slits mest. Förböjda knän för bästa följsamhet. Många smarta fickor och reglerbara byxavslut. 
Finns i färgerna: Tobacco/Black, Black, Khaki, Antracit och Solid.

 Storlek: 46-60, 148-158, Tobacco + D96-D120  Dam 36-44

Pris:  1699:-

Chevalier Pointer Pant

Vind och vattentät, för outdoor aktiviteter!
Följsam stretchbyxa med laminerad vattenbarriär av Chevalite. Byxan är utrustad med 2 benfickor, 2 sidofickor och bakficka. Förböjda knän och reglerbara benslut nedtill.

Pris:  1895:-     nu: 1421:-

Chevalier Vintage Strech Pant

4328B Vintage Stretch Pant 
2 framfickor, 2 benfickor med blixtlås och ficklock, 1 mobilficka på höger ben, 1 bakficka med blixtlås, förböjda knän.

 Storlek: 50, 56       Dam 36, 38, 44  

Pris: 1699:-      

 

Chevalier Protect GTX Pant

Riskerna med vildsvinsjakt skall inte överdrivas men heller inte nonchaleras. Chevaliers skyddsbyxa Protect GTX Pant kan vara räddningen mot allvarliga skador.

Protect GTX Pant har skyddslager av *KEVLAR® i ett lager över hela byxan samt ett extra lager över känsliga partier. Dessutom har byxan ett Gore-Tex® membran som gör byxan vind och vattentät. Membranet är placerat innanför KEVLAR® skyddet för att hålla byxan vattentät även efter ett penetrationsförsök eller rivskada. Byxorna har frontfickor och benfickor samt en bakficka, alla med dragkejda. Det finns också en pejlficka på vänster ben. 

Lager: 0

Pris: 5299:-   

Chevalier Rough GTX Pant

Denna mycket stryktåliga hundförarbyxa är vattentät och har ett mjukt behagligt innerfoder. Byxan har kraftiga förstärkningar på framsidan av benen och starkt men lättare yttertyg på baksidan samt upptill. Kroppsnära utförande med förböjda knän garanterar maximal följsamhet och rörlighet. Byxan har elastisk midja samt många smarta fickor te.x pejlficka. Låsning med remmar vid byxbenets nederdel. Dessa stryktåliga byxor har utökad garanti till hela 5 år.

Lager: C52

Pris: 3999:-   NU: 2999:-

Chevalier Warwick

3666G Warwick Pant 
En varm och vattentät byxa av Microfiber med Chevalite membran. Byxan är utrustad med benfickor, framfickor samt bakficka.

 Storlek: 46-64,D96-D120, 36-44

Pris:  2399:-

4327B Vintage Breeks 
Ett par snygga knickers är perfekt i Vintageserien, ett måste för tidiga klappjakter. Byxan har Vintages tekniska ytbehandling vilket ger en skinnliknande yta.

 Storlek: Dam 

  Pris:  1495:-   NU: 999:-

Chevalier Devon Cargo

5936G, K Devon Cargo Pant 
Nyhet för i år är dessa byxor med lite mer tight passform. Materialet är i elastisk, komfortabel och följsam bomullscanvas med stretch. 

Pris:  1099:-     NU: 899:-

 

Chevalier Devon Shorts

Svala och sköna shorts som tål de tuffaste tag! Devon Shorts är tillverkade i följsam och slitstark bomullscanvas med stretch vilket gör att de är mycket komfortabla att använda. Det här är en riktigt populär modell med dubbla rymliga benfickor på båda sidor och extra mobilficka på höger ben. Väven har en härlig vintagekänsla och blir bara snyggare med tiden.

Detaljer:

  • Elastisk midja med bälteshällor
  • Två framfickor upptill
  • Två cargofickor med lock
  • Två rymliga benfickor med dragkedja
  • En bakficka med dragkedja
  • Mobilficka

 Färg: Brun, Grön

Material: 97% bomull, 3% lycra

Pris: 999:-