STICKAD JACKA PINEWOOD® GABRIEL

Stickad fleecejacka i snyggt melerat tyg. Borstad och mjuk insida för extra komfort. Två sidfickor med dragkedja. 100% polyester.

Pris: 649:-    NU: 487:-

Chevalier Calibre Soft Shell Coat w Hood

4281G Calibre Soft Shell Coat w Hood Jackan är av elastisk vindtät softshell med en skön insida av fleece. Windblocker membran. Många smarta fickor och förböjda ärmar för bästa passform. Avtagbar huva ingår. 

Pris: 1395:-     NU: 1046:-

Chevalier Devon Shooting Range Coat

En suverän jakt- och skyttejacka. Perfekt för försäsongens alla fågeljakter eller på lerduvebanan. Jackan är i komfortabel och följsam bomullscanvas med stretch. Meshfoder för bästa komfort och reglerbara ärmslut. Stor ryggficka.

M, XL, XXL

Pris: 1495:-     NU: 1121:-

Chevalier Bushveld Fleece Cardigan

4453GM, DG, B, Bushveld
Kraftig fleecepullover för maximal värme, fleece på utsidan och skön pile på insidan. Perfekt som förstärkningsplagg eller ytterplagg.

Dam & herr storlekar

Pris:  999:-   NU: 749:-

Chevalier Shelby Lady

5470B, GR Shelby Fleece Cardigan Härlig fleececardigan med markerade sömmar för optimal värme, fleece på utsidan och skön pile på insidan. Perfekt förstärkningsplagg eller ytterplagg. Finns i grönmelange, grått och brunt.

Pris: 795:-     NU: 596:-

Chevalier Chester Cardigan

En fleecepullover för optimal värme, fleece på utsidan och skön pile på insidan. Perfekt förstärkningsplagg eller ytterplagg.

Pris:  999:-    NU: 749:-

Chevalier Gale Windblocker

4279G Gale Windblocker  

Vindtät fleecetröja med Windblocker membran, tvåvägs dragkedja och många smarta fickor.

Finns dam & herr

Pris:  1399:-      NU: 1049:-

Chevalier Rosebud WB

5477G Rosebud WB Pullover
En klassisk ribstickad ullpullover med Windblocker foder, som har snygga detaljer på axlar ocharmbågar. Fungerar perfekt för de flesta friluftsaktiviteter. Som ytterplagg eller förstärkningsplagg, eller tillsammans med en snygg väst. Finns i färgen grön eller brun.

Pris:  1799:-   NU:  1349:-

Chevalier Tornado WB Vändbar Jacka HV

4276HV Tornado High Vis Reversible Denna vändbara jacka har ett yttertyg i tystaste fleece och jackan är dessutom försedd med ett Windblocker membran. Radioficka, viltficka, bröstficka samt två stora frontfickor. Jackan är vändbar och har liknande fickor på den gröna insidan. Se även Tornado Reversible.  

Pris: 1895:-   NU: 1421:-

Underbyxa Merinoull/bambu

922G Karesuando Long Johns 
Ett skön långkalsong i ull och bambu.  När det behövs extra värme.

Pris:  699:-      NU: 499:-