Chevalier Force

Chevalier Rufford Waxed Coat Brown

 Äntligen en härligt vaxad, klassik jaktjacka av lite längre modell med Primaloft® foder vilket garanterar många varma dagar. Den passar lika bra på fågeljakterna som i stan. Rymliga frontfickor, värmefickor, innerficka, och tvåvägs dragkedja. Rejäl huva som är avtagbar.

Lager: M, L, XL

Pris: 3995:-    NU: 3495:-

Chevalier Paclite Retriver Coat

Gore-Tex® Paclite® Retriever är en avancerad jacka som är lätt men ändå mjuk och tyst. Ett skalplagg som försetts med stretchpaneler vid armbågarna och ryggen för bästa rörlighet. Andningsegenskaperna slår det mesta. Värmehållningen står en vettig sammansättning av underplagg för. Jackan är givetvis hundraprocentigt vind- och vattentät. Avtagbar huva ingår. Radioficka, sidofickor och reglerbara ärmslut. Vattenavvisande ventilerande dragkedjor under ärmarna. Ett jaktställ, speciellt lämpligt för rörliga jägare och hundförare.

Lager: M, L, XL, XXL

Pris: 3995:-    NU: 3195:-

Chevalier Highland XLT

Highland XLT Light Coat är lättviktsmodellen i nya serien med vattentätt Chevalite membran och mjuk, tyst borstad microfiber som yttermaterial. Stretchpartier i sidorna, ventilation i övre ryggdelen. Förvaringsfickor, värmefickor och innerficka. Tvåvägs dragkedja samt dragsko nertill, reglerbara ärmslut, muddar med tumhål. Avtagbar huva ingår. 

Highland är Chevaliers nya jaktserie med en bred approach som passar för alla typer av jakt. Tysta material, vattentäta membran och bra andningsförmåga gör de här plaggen till favoriter i alla sammanhang.

Membran: Chevalite Grade 3. Membranet är laminerat direkt mot yttertyget och är både vind- och vattentätt med god andningsförmåga.

Lager: M, L

Pris: 2995:-    

Detta är en mycket populär kombination av 3D camo och lysande partier i blaze. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut

Lager:  S, M , XL

Lager: DAM 44, 46

Pris: 2495:-     NU: 1996:-

 

Chevalier Outback GTX

Jacka med laminat från Goretex. Vind och vattentät med hög andningsfunktion. Slitstarkt Polyester yttertyg för dagar i skogen, mycket sltstarkt och tyst. Stora fickor nertill, värmefickor samt radioficka. 2 inre fickor.

Lager:S, M, L

Pris:  4295:-    NU: 3436:-

Chevalier Warwick Jacka

3691G Warwick Classic Coat w Hood En nyhet för i år är denna varma allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad med Primaloft och har värmefickor, rymliga förvaringsfickor med magnetlåsning, radioficka och ryggficka. Dragsko i midja och nertill. Avtagbar och justerbar huva med liten skärm. 

Lager:  XL, XXL

 Pris: 3299:-    NU:2999:-

Chevalier Avalon Quilt Coat

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 1999:-    NU: 1599:-

Marin: m,L, xl, xxl

Brun: m, xl, xxl

Chevalier High Vis Coat

3962HV Pointer High Vis Coat
En mycket lätt jacka i blazefärgad highvis med 3D camo i bakgrunden för att smälta in. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut.

Storlek: L

 Pris: 2499:-      Nu: 1999:-

 

Chevalier Tracker Coat

3821T Tracker Coat 
En nyhet för i år är denna stryktåliga jacka, perfekt för hundföraren som måste forcera det mesta i skogen. Jackan har följsamma stretchpartier för optimal följsamhet och vattentätt Chevalite membran. Den har ventilationsdragkedjor under armarna. Rymliga ytterfickor med magnetlås och ammunitionshållare, ryggficka, GPS ficka, värmefickor, 2st radiofickor samt innerficka. Dragsko i midjan och nertill, samt reglerbara ärmslut. 

  Lager: M 

 Pris: 2999:-     NU: 2399:-

Chevalier Mosquito Camo

3121C Mosquito Camo
Ett suveränt smygjaktsställ med skyddande och komouflerande ansiktsnät som kan fällas upp, sydd som anorak av 3D-kamouflagetyg av tätvävd polyester. Myggnätet förvaras i bröstfickan och fästs upp med dragkedja i huvans framkant.

 Storlek: m, L, XL      

 Pris:  1399:-    NU: 999:-

Pinewood Poncho Gustav

Praktisk regncape med skydd för kikarsiktet för jägaren och för kikaren för fågelskådaren. För jägaren är den signalorange huvan perfekt för de regniga och ruggiga tillfällen då synligheten är av yttersta vikt. Fleecefodrad värmeficka. 100% polyester, 100% PU med högelastisk polyester trikå.

Pris:  799:-