Chevalier Warvick Lady

Warwick Lady Warvick Coat.  En nyhet för i år är denna förlängda variant av vår storsäljare Warwick. En lång varm allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad och har värmefickor, radioficka, ryggficka och rymliga förvaringsfickor med upphäkningsbara lock. Jackan är perfekt till hagelskyttet. Genomtänkta sömmar runt ärmar och axlar gör att rörligheten är oslagbar. En jacka för passet, klappjakter eller till vardags.

 

Pris: 2799:-      NU: 2199:-

Chevalier Extenden Warvick Jacka

Warwick Extended Coat En nyhet för i år är denna förlängda variant av vår storsäljare Warwick. En lång varm allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad och har värmefickor, radioficka, ryggficka och rymliga förvaringsfickor med upphäkningsbara lock. Jackan är perfekt till hagelskyttet. Genomtänkta sömmar runt ärmar och axlar gör att rörligheten är oslagbar. En jacka för passet, klappjakter eller till vardags.

Pris: 2799:-     NU: 2299:-

Endast XL 

Chevalier Avalon Quilt Coat Dam

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 1999:-    NU: 1699:-

Chevalier Avalon Quilt Coat Dam

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 1999:-   NU: 1699:-

Chevalier Avalon Quilt Coat

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 1999:-   NU: 1699:-

Chevalier Avalon Quilt Coat

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 1999:-    NU: 1699:-

Chevalier High Vis Coat

3962HV Pointer High Vis Coat
En mycket lätt jacka i blazefärgad highvis med 3D camo i bakgrunden för att smälta in. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut.

Storlek: L

 Pris: 2199:- Nu: 1799:-

 

Chevalier Tracker Coat

3821T Tracker Coat 
En nyhet för i år är denna stryktåliga jacka, perfekt för hundföraren som måste forcera det mesta i skogen. Jackan har följsamma stretchpartier för optimal följsamhet och vattentätt Chevalite membran. Den har ventilationsdragkedjor under armarna. Rymliga ytterfickor med magnetlås och ammunitionshållare, ryggficka, GPS ficka, värmefickor, 2st radiofickor samt innerficka. Dragsko i midjan och nertill, samt reglerbara ärmslut. 

  Lager: M, L 

 Pris: 2999:-   Nu: 2699:-

chevalier Warwick Classic

3691G Warwick Classic Coat w Hood En nyhet för i år är denna varma allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad med Primaloft och har värmefickor, rymliga förvaringsfickor med magnetlåsning, radioficka och ryggficka. Dragsko i midja och nertill. Avtagbar och justerbar huva med liten skärm. 

Lager: L, XL, XXL

 Pris: 2799:-   

Chevalier Outland Pro

2784G Outland  Action Coat

 Jackan håller dig torr och varm även under de mest extrema förhållanden. I storm, i ösregn och vid hårt arbete. Lätt skalplagg där Gore-Tex® membranet laminerats mot yttertyg av borstad microfiber. Nätfoder för maximal ventilation och låg vikt. Hängsle i jackan. Förvaringsfickor med patronhållare, upphäktbara ficklock för snabb laddning. Värmefickor, radioficka, rymlig ryggficka, pejlficka, telefonficka, Napoleonficka och innerfickor. Dragkedjor under ärmarna för ventilationens skull. Elastisk Gore-Tex® i sidor och runt ärmar. Inbyggd buffertzon som förhindrar vatten att vandra uppåt på jackans insida

I lager: M, L

     Pris:  4495:-  NU: 3395:-

Chevalier Pointer

3953G Pointer Coat
Denna superlätta jacka är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. En jacka för bockjakt, ripjakt, smygjakt och hundförare. Ryggficka, två radiofickor så du kan välja var du vill ha radion, trevligt för alla vänsterskyttar. Alla fickorna har vattenavvisande blixtlås, så även de två lägre. Ventilation under armarna. Reglerbara ärmslut och nederdel av jackan. 
Jackan finns även i vårt 3-D Camoflagemönster.

 Storlek: M 

 Pris:  2199:-   

Chevalier Cumulus Rain Coat

2311G Cumulus Rain Coat
PU-belagd stretchväv, samma material som i ponchon. Jackan har inbyggd huva och är väl ventilerad. Två stora fickor med lock och insticksficka under.

 Storlek: M, L   

Pris:   799:-   NU: 699:-

Chevalier Mosquito Camo

3121C Mosquito Camo
Ett suveränt smygjaktsställ med skyddande och komouflerande ansiktsnät som kan fällas upp, sydd som anorak av 3D-kamouflagetyg av tätvävd polyester. Myggnätet förvaras i bröstfickan och fästs upp med dragkedja i huvans framkant.

 Storlek: m, L, XL      

 Pris:  1299:-    NU: 799:-

Pinewood Poncho Gustav

Praktisk regncape med skydd för kikarsiktet för jägaren och för kikaren för fågelskådaren. För jägaren är den signalorange huvan perfekt för de regniga och ruggiga tillfällen då synligheten är av yttersta vikt. Fleecefodrad värmeficka. 100% polyester, 100% PU med högelastisk polyester trikå.

Pris:  799:-