Chevalier Setter Pro Coat

En nyhet för i år är denna allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Den är lätt varmfordrad med Primaloft och har blixtlås under armarna för bästa ventilation. Jackan har värmefickor, rymliga förvaringsfickor med magnetlåsning, radioficka, GPS ficka, Napoleonficka och ryggficka. Dragsko i midja och nertill. Förböjda armar med reglerbara ärmslut. 

STORÖEK: S-4XL    Pris:  2499:-

Chevalier High Vis Coat

3962HV Pointer High Vis Coat
En mycket lätt jacka i blazefärgad highvis med 3D camo i bakgrunden för att smälta in. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut.

Storlek: S-4XL   Pris: 2199:-

Chevalier Tracker Coat

3821T Tracker Coat 
En nyhet för i år är denna stryktåliga jacka, perfekt för hundföraren som måste forcera det mesta i skogen. Jackan har följsamma stretchpartier för optimal följsamhet och vattentätt Chevalite membran. Den har ventilationsdragkedjor under armarna. Rymliga ytterfickor med magnetlås och ammunitionshållare, ryggficka, GPS ficka, värmefickor, 2st radiofickor samt innerficka. Dragsko i midjan och nertill, samt reglerbara ärmslut. 

Storlek: S-3XL      Pris: 2999:-

chevalier Warwick Classic

3691G Warwick Classic Coat w Hood En nyhet för i år är denna varma allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad med Primaloft och har värmefickor, rymliga förvaringsfickor med magnetlåsning, radioficka och ryggficka. Dragsko i midja och nertill. Avtagbar och justerbar huva med liten skärm. Ute i butik i augusti!

 Storlek: S-4XL      Pris: 2799:-

Chevalier X-Warm

3653G X-Warm Coat
Jackan är betydligt längre än normalt för att täcka skönt över låren när du sitter. Löstagbar, varm, fodrad kapuschong ingår. Yttertyg av microfiber och vind-/regnbarriär av Chevalite Liner. Jackan är värmestoppad med Thermolite Plus, som quiltats mot innerfodret. X-warm innebär att jackan är avsedd för långa, kalla pass. 
Förutom att den är lika gångbar under blöta, otrevliga höstdagar som mitt i smällkalla vintern har den ytterligare en uppskattad jaktegenskap - den är extremt tyst.

 Storlek: S-4XL       Pris:  3499:- 

Chevalier Outland Pro

3831G Outland Pro Action Coat
Outland har i år fått en riktigt vass uppgradering. Jackan håller dig torr och varm även under de mest extrema förhållanden. I storm, i ösregn och vid hårt arbete. Lätt skalplagg där Gore-Tex® membranet laminerats mot yttertyg av borstad microfiber. Nätfoder för maximal ventilation och låg vikt. Hängsle i jackan. Förvaringsfickor med patronhållare, upphäktbara ficklock för snabb laddning. Värmefickor, radioficka, rymlig ryggficka, pejlficka, telefonficka, Napoleonficka och innerfickor. Dragkedjor under ärmarna för ventilationens skull. Elastisk Gore-Tex® i sidor och runt ärmar. Inbyggd buffertzon som förhindrar vatten att vandra uppåt på jackans insida.

 Storlek: S-3XL       Pris:  5499:-

Chevalier Ranger Classic

3183G Ranger Classic Coat
 Jacka med Gore-Tex®. En perfekt jacka för passet, den håller dig torr och varm under alla tänkbara förhållanden. Jackan är av lite längre modell.  Tvåvägs dragkedja, värmefickor, förvaringsfickor, innerficka, napoleonficka, radioficka och reglerbara ärmslut.Tyst och mjukt yttertyg.

 Storlek: m       Pris:  3195:-   

Chevalier Canada pro Camo Blaze

 
Detta är en mycket populär kombination av 3D camo och lysande partier i blaze. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut

 Storlek: S-3XL       Pris:  2199:-    Nu: 1699:- 

Chevalier Warwick Lady

3662G Warwick Lady Coat En jacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite liner. Jackan är varmfordrad och har värmefickor, rymliga förvaringsfickor och radioficka. Bälte i midjan.

 Storlek: S-XL     Pris:  2999:-    

 

Chevalier Pointer

3953G Pointer Coat
Denna superlätta jacka är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. En jacka för bockjakt, ripjakt, smygjakt och hundförare. Ryggficka, två radiofickor så du kan välja var du vill ha radion, trevligt för alla vänsterskyttar. Alla fickorna har vattenavvisande blixtlås, så även de två lägre. Ventilation under armarna. Reglerbara ärmslut och nederdel av jackan. 
Jackan finns även i vårt 3-D Camoflagemönster.

 Storlek: XS-3XL         Pris:  2199:-

Chevalier Cumulus Rain Coat

2311G Cumulus Rain Coat
PU-belagd stretchväv, samma material som i ponchon. Jackan har inbyggd huva och är väl ventilerad. Två stora fickor med lock och insticksficka under.

 Storlek: M-XXL     Pris:   799:-

Chevalier Mosquito Camo

3121C Mosquito Camo
Ett suveränt smygjaktsställ med skyddande och komouflerande ansiktsnät som kan fällas upp, sydd som anorak av 3D-kamouflagetyg av tätvävd polyester. Myggnätet förvaras i bröstfickan och fästs upp med dragkedja i huvans framkant.

 Storlek: S-XXL       Pris:  1299:-

Chevalier Nimbus Rain Coat

2321G Nimbus Rain Coat 
Jacka med justerbar huva, Yttertyg 65% Nylon/35 % Polyester, samt membran i PU. Foder i 100 % Polyester två fickor med vattenavvisande dragkedjor, Innerficka med dragkedja, resår i nederkant och tvåvägs vattenavvisande dragkedja fram.

 Storlek: XS-3XL   Jacka  Pris:  1799:-          Byxa   Pris:  1399:-