• Jacka Pinewood Caribou TC Extreme Pris: 1499:-

  Praktisk vind- och vattentät friluftsjacka. Tillverkad i vårt egna slitstarka TC-Lite™. Tejpade sömmar. Behandlad med ekologisk impregnering - Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper.
  Jackan är försedd med 4-way stretch i sidorna, under armarna samt baksida för extra följsamhet. Feminint skuren. Fodrad med High-Ventilation™ mesh för extra komfort. Bröstficka försedd med vattenavvisande dragkedja. Innerficka. Avtagbar och reglerbar vattentät huva med förstärkt brätte för perfekt passform. Reglerbar nedtill. Kardborreband vid ärmslut.
  Stretchmaterial i 92% polyester, 8% elastan. Foder 100% polyester/100% polyamid.

 • Jacka Pinewood Wolf Lite Pris: 1699:- NU: 1499:-

  Vind- och vattentät jacka som är följsam och lätt i vikt. Perfekt för den yngre jägaren och hundföraren som vill vara synlig. Flertalet praktiska fickor som t.ex. dubbla framfickor, radio- samt kartficka. Något längre bak. Reglerbar nertill, samt kardborreband vid ärmslut. Tejpade sömmar. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 100% polyester.
  Finns i Realtree AP-Blaze HD®/Mockabrun (960).
  Vattenpelare: >10.000 mm
  Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)

 • Jacka Pinewood Wolf Lite Pris: 1699:- NU: 1499:-

  Vind- och vattentät jacka som är följsam och lätt i vikt. Perfekt för den yngre jägaren och hundföraren som vill vara synlig. Flertalet praktiska fickor som t.ex. dubbla framfickor, radio- samt kartficka. Något längre bak. Reglerbar nertill, samt kardborreband vid ärmslut. Tejpade sömmar. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 100% polyester.
  Finns i Realtree AP-Blaze HD®/Mockabrun (960).
  Vattenpelare: >10.000 mm
  Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)

Pinewood Grouse Lite jacka

Vind- och vattentät lättviktsjacka i mjukt material. Membranet är laminerat med yttertyget vilket stoppar regnvatten direkt vid ytan. Yttertyget är elastiskt vilket ger god komfort och följsamhet. Fodrad med High-Ventilation™ mesh för extra komfort. Öppningsbar ventilation under ärm för extra luftgenomströmning och värmeutsläpp vid hårda strapatser. Dubbla framfickor, radio- samt ryggficka. Avtagbar kapuschong med rejält brätte. Vattenavvisande dragkedjor. Tejpade sömmar. Behandlad med Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. Reglerbar nertill. Armslut reglerbara med kardborreband. 100% polyester.

Finns i Jaktbrun (209).

Vattenpelare: >10.000 mm

Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)

Lager: m, L

Pris: 1599:-      

Chevalier Paclite Retriver Coat

Gore-Tex® Paclite® Retriever är en avancerad jacka som är lätt men ändå mjuk och tyst. Ett skalplagg som försetts med stretchpaneler vid armbågarna och ryggen för bästa rörlighet. Andningsegenskaperna slår det mesta. Värmehållningen står en vettig sammansättning av underplagg för. Jackan är givetvis hundraprocentigt vind- och vattentät. Avtagbar huva ingår. Radioficka, sidofickor och reglerbara ärmslut. Vattenavvisande ventilerande dragkedjor under ärmarna. Ett jaktställ, speciellt lämpligt för rörliga jägare och hundförare.

Lager: M, L, XL, XXL

Pris: 3995:-    NU: 2995:-

Chevalier Oiler Vintage Coat

4473B Oiler Vintage Coat
Vintageserien har fått en snygg jacka som passar lika bra på landet som i stan. Jackan har Vintages tekniska ytbehandling vilket ger en skinnliknande yta.

Lager: 50/M,    54/xl

Pris: 2799:-     NU: 2499:-

Chevalier Avalon Quilt Coat

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 2495:-  NU: 1749:-

Marin: m,L, xl, xxl

Brun: m, xl, 

Chevalier Highland XLT

Highland XLT Light Coat är lättviktsmodellen i nya serien med vattentätt Chevalite membran och mjuk, tyst borstad microfiber som yttermaterial. Stretchpartier i sidorna, ventilation i övre ryggdelen. Förvaringsfickor, värmefickor och innerficka. Tvåvägs dragkedja samt dragsko nertill, reglerbara ärmslut, muddar med tumhål. Avtagbar huva ingår. 

Highland är Chevaliers nya jaktserie med en bred approach som passar för alla typer av jakt. Tysta material, vattentäta membran och bra andningsförmåga gör de här plaggen till favoriter i alla sammanhang.

Membran: Chevalite Grade 3. Membranet är laminerat direkt mot yttertyget och är både vind- och vattentätt med god andningsförmåga.

Lager: M, L

Pris: 2995:-    

Chevalier Ranger Coat GTX

Lätt jacka med vattentätt Goretex membran och mjuk, tyst borstad microfiber som yttermaterial. Förvaringsfickor, värmefickor och innerficka. Tvåvägs dragkedja samt dragsko nertill, reglerbara ärmslut, radioficka vänster. 

Force är Chevaliers nya jaktserie med en bred approach som passar för alla typer av jakt. Tysta material, vattentäta membran och bra andningsförmåga gör de här plaggen till favoriter i alla sammanhang.

Membran: Goretex. Membranet är både vind- och vattentätt med mycket god andningsförmåga.

Lager: XL

Pris:  3499:-     NU: 2499:-

Chevalier Rufford Waxed Coat Brown

 Äntligen en härligt vaxad, klassik jaktjacka av lite längre modell med Primaloft® foder vilket garanterar många varma dagar. Den passar lika bra på fågeljakterna som i stan. Rymliga frontfickor, värmefickor, innerficka, och tvåvägs dragkedja. Rejäl huva som är avtagbar.

Lager: M, L, XL, XXL

Pris: 3495:-    NU: 2999:-

Chevalier Moorland

Moorland Quilted Coat Brown är en snygg quiltad jacka med Vintage-seriens tekniska ytbehandling som ger en vacker skinnliknande yta. Mockaliknande förstärkningar på axlar och krage. Jackan är fodrad med det lätta och välisolerande syntetfodret Dupont. Jackan har tjockare foder över bålen och tunnare i ärmarna för maximal rörlighet och komfort.

Detaljer:

 • Två handvärmarfickor med fleecefoder
 • Två framfickor med lock
 • Tvåvägs dragkedja fram och tryckknappar
 • Justerbara ärmslut med tryckknappar

 

Material: 

 • Utsida: 83% bomull, 2% elastan, 15% resin
 • Detaljer: 100% polyester
 • Foder kroppen: Dupont™ 100 g, 100% polyester
 • Foder ärmar: Dupont™ 80 g, 100% polyester
 • Foder insida: 100% polyamid
 • Pris: 3699:-     NU: 2999:- 
 • Lager: L, XL, XXL

Chevalier Pointer Padded Coat

En varmfodrad lite längre jaktjacka som framförallt passar för sen höst och vinter.

Jaktjackan är isolerad med Primaloft vilket ger en skön temperatur för den frusna passkytten. Yttertyget är laminerat direkt mot Chevalite-membranet vilket gör det extremt tyst och vattentät. Chevalite är ett membran framtaget av Chevalier som tillsammans med yttertyget gör jackan både vind- och vattentät. Dragsko i midjan och nertill, samt reglerbara ärmslut. 

 • Vind- och vattentät med membran som andas
 • Fodrad med syntetfodret Primaloft
 • Rymliga fickor med magnetlås
 • Värmefickor
 • Radiofickor
 • Innerficka
 • Avtagbar huva
 • Lager: M, XXL
 • Pris: 3299:-   NU: 2699:-

Chevalier Force Coat

Force, en lagom varm jacka med vattentätt Chevalite membran och mjuk, tyst borstad microfiber som yttermaterial. Förvaringsfickor, värmefickor och innerficka. Tvåvägs dragkedja samt dragsko nertill, reglerbara ärmslut, stor ryggficka, radioficka vänster. 

Force är Chevaliers nya jaktserie med en bred approach som passar för alla typer av jakt. Tysta material, vattentäta membran och bra andningsförmåga gör de här plaggen till favoriter i alla sammanhang.

Membran: Chevalite. Membranet är både vind- och vattentätt med god andningsförmåga.

Lager: M, XL, XXL

Pris: 2499:-   NU: 1999:-

Chevalier Pointer Camo Blaze

Detta är en mycket populär kombination av 3D camo och lysande partier i blaze. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut

Lager:  S, M , XL

Lager: DAM 44, 46

Pris: 2495:-     NU: 1695:-

 

Chevalier Outback GTX

Jacka med laminat från Goretex. Vind och vattentät med hög andningsfunktion. Slitstarkt Polyester yttertyg för dagar i skogen, mycket sltstarkt och tyst. Stora fickor nertill, värmefickor samt radioficka. 2 inre fickor.

Lager: S

Pris:  4295:-    NU: 2999:-

Chevalier Warwick Jacka

3691G Warwick Classic Coat w Hood En nyhet för i år är denna varma allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad med Primaloft och har värmefickor, rymliga förvaringsfickor med magnetlåsning, radioficka och ryggficka. Dragsko i midja och nertill. Avtagbar och justerbar huva med liten skärm. 

Lager: XL, XXL

 Pris: 3299:-    NU:2999:-

Chevalier Mosquito Camo

3121C Mosquito Camo
Ett suveränt smygjaktsställ med skyddande och komouflerande ansiktsnät som kan fällas upp, sydd som anorak av 3D-kamouflagetyg av tätvävd polyester. Myggnätet förvaras i bröstfickan och fästs upp med dragkedja i huvans framkant.

 Storlek: m, L, XL      

 Pris:  1399:-    NU: 999:-