Chevalier Oiler Vintage Coat

4473B Oiler Vintage Coat
Vintageserien har fått en snygg jacka som passar lika bra på landet som i stan. Jackan har Vintages tekniska ytbehandling vilket ger en skinnliknande yta.

Lager: 50/M, 54XL

Pris: 2799:-     NU: 2299:-

Chevalier Pointer Padded Coat

En varmfodrad lite längre jaktjacka som framförallt passar för sen höst och vinter.

Jaktjackan är isolerad med Primaloft vilket ger en skön temperatur för den frusna passkytten. Yttertyget är laminerat direkt mot Chevalite-membranet vilket gör det extremt tyst och vattentät. Chevalite är ett membran framtaget av Chevalier som tillsammans med yttertyget gör jackan både vind- och vattentät. Dragsko i midjan och nertill, samt reglerbara ärmslut. 

  • Vind- och vattentät med membran som andas
  • Fodrad med syntetfodret Primaloft
  • Rymliga fickor med magnetlås
  • Värmefickor
  • Radiofickor
  • Innerficka
  • Avtagbar huva
  • Lager: M, XXL
  • Pris: 3299:-   NU: 2699:-

Chevalier Force Coat

Force, en lagom varm jacka med vattentätt Chevalite membran och mjuk, tyst borstad microfiber som yttermaterial. Förvaringsfickor, värmefickor och innerficka. Tvåvägs dragkedja samt dragsko nertill, reglerbara ärmslut, stor ryggficka, radioficka vänster. 

Force är Chevaliers nya jaktserie med en bred approach som passar för alla typer av jakt. Tysta material, vattentäta membran och bra andningsförmåga gör de här plaggen till favoriter i alla sammanhang.

Membran: Chevalite. Membranet är både vind- och vattentätt med god andningsförmåga.

Lager: M, XL, XXL

Pris: 2399:-   NU: 1999:-

Chevalier Rufford Waxed Coat Brown

 Äntligen en härligt vaxad, klassik jaktjacka av lite längre modell med Primaloft® foder vilket garanterar många varma dagar. Den passar lika bra på fågeljakterna som i stan. Rymliga frontfickor, värmefickor, innerficka, och tvåvägs dragkedja. Rejäl huva som är avtagbar.

Lager: M

Pris: 3995:-    NU: 3495:-

Chevalier Paclite Retriver Coat

Gore-Tex® Paclite® Retriever är en avancerad jacka som är lätt men ändå mjuk och tyst. Ett skalplagg som försetts med stretchpaneler vid armbågarna och ryggen för bästa rörlighet. Andningsegenskaperna slår det mesta. Värmehållningen står en vettig sammansättning av underplagg för. Jackan är givetvis hundraprocentigt vind- och vattentät. Avtagbar huva ingår. Radioficka, sidofickor och reglerbara ärmslut. Vattenavvisande ventilerande dragkedjor under ärmarna. Ett jaktställ, speciellt lämpligt för rörliga jägare och hundförare.

Lager: M, L, XL, XXL

Pris: 3995:-    NU: 3299:-

Chevalier Highland XLT

Highland XLT Light Coat är lättviktsmodellen i nya serien med vattentätt Chevalite membran och mjuk, tyst borstad microfiber som yttermaterial. Stretchpartier i sidorna, ventilation i övre ryggdelen. Förvaringsfickor, värmefickor och innerficka. Tvåvägs dragkedja samt dragsko nertill, reglerbara ärmslut, muddar med tumhål. Avtagbar huva ingår. 

Highland är Chevaliers nya jaktserie med en bred approach som passar för alla typer av jakt. Tysta material, vattentäta membran och bra andningsförmåga gör de här plaggen till favoriter i alla sammanhang.

Membran: Chevalite Grade 3. Membranet är laminerat direkt mot yttertyget och är både vind- och vattentätt med god andningsförmåga.

Lager: M, L

Pris: 2995:-    Nu: 2699:-

Chevalier Pointer Camo Blaze

Detta är en mycket populär kombination av 3D camo och lysande partier i blaze. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut

Lager:  S, M , XL

Lager: DAM 44, 46

Pris: 2495:-     NU: 1995:-

 

Chevalier Outback GTX

Jacka med laminat från Goretex. Vind och vattentät med hög andningsfunktion. Slitstarkt Polyester yttertyg för dagar i skogen, mycket sltstarkt och tyst. Stora fickor nertill, värmefickor samt radioficka. 2 inre fickor.

Lager:S, M, L

Pris:  4295:-    NU: 3436:-

Chevalier Warwick Jacka

3691G Warwick Classic Coat w Hood En nyhet för i år är denna varma allroundjacka av Microfiber med vattentätt membran av Chevalite. Jackan är varmfordrad med Primaloft och har värmefickor, rymliga förvaringsfickor med magnetlåsning, radioficka och ryggficka. Dragsko i midja och nertill. Avtagbar och justerbar huva med liten skärm. 

Lager: XL, XXL

 Pris: 3299:-    NU:2999:-

Chevalier Avalon Quilt Coat

En snygg och lätt quiltad jacka som har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar. Finns i brun och marin.

Pris: 1999:-    NU: 1599:-

Marin: m,L, xl, xxl

Brun: m, xl, xxl

Chevalier High Vis Coat

3962HV Pointer High Vis Coat
En mycket lätt jacka i blazefärgad highvis med 3D camo i bakgrunden för att smälta in. Jackan är av tystaste fleece med vattentätt Chevalite membran laminerat direkt mot yttertyget. Många smarta fickor för t.ex radio och pejl. Tvåvägs dragkedja samt dragsko i midjan och nertill. Reglerbara ärmslut.

Storlek: L

 Pris: 2499:-      Nu: 1999:-

 

Chevalier Mosquito Camo

3121C Mosquito Camo
Ett suveränt smygjaktsställ med skyddande och komouflerande ansiktsnät som kan fällas upp, sydd som anorak av 3D-kamouflagetyg av tätvävd polyester. Myggnätet förvaras i bröstfickan och fästs upp med dragkedja i huvans framkant.

 Storlek: m, L, XL      

 Pris:  1399:-    NU: 999:-