Chevalier Rawson west

Praktisk lättviktsväst för jakt och skytte.

Västen har mesh både fram- och baktill för maximal ventilation. Västen stängs framtill med dragkedja och kan regleras i midjan. Stor ryggficka samt rymliga framfickor med knappar. Dämpande förstärkning över axlar och bröst.

Pris: 895:-    NU: 795:-

Pinewood Dog Sports light vest

Pinewood Dog Sports Light, Mockabrun - Luftig, bekväm och multifunktionell väst för dig som älskar att träna hundar.

En utmärkt Dog Sport väst för något varmare dagar. 

Västen är lätt i vikt och har en skön ventilerande Mesh längs långsidorna, samt på insidan för att ge en skön och behaglig ventilation vid varmare temperaturer. Utrustad med ett flertal smarta fickor. Dubbla bröstfickor som är enkla att nå. Stor ryggficka. Godisficka. D-ring. Vattenflaskhållare, samt ficka för klicker/visselpipa. 

Tillverkad i vårt eget slitstarka TC-lite tyg för extra hållbarhet och komfort. Yttertyget är behandlat med ekologisk impregnering - Bionic Eco Plus för extra vatten- och smutsavisande egenskaper. 

Pinewoods Dog Sports kollektion har utvecklats av vårt designteam tillsammans med aktiva hundmänniskor som tränar och tävlar med sina hundar på professionell basis. 

65% polyester, 35% bomull. Kontrast: 100% polyester.

Pinewoods Dog Sports kollektion har utvecklats av deras designteam tillsammans med aktiva hundmänniskor som tränar och tävlar med sina hundar på professionell basis.

Lager: M, XL, XXL

Pris: 899:-   NU: 749:-

Chevalier Avalon Quilt West

Ett utmärkt förstärkningsplagg eller bara för sig med en snygg skjorta. Avalon har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar.  Färg: Marin

Lager: L,  XL 

Pris: 1495:-    NU: 1099:-

Pinewood Tarek Light

Smidig och luftig väst tillverkad i vår slitstarka TC-Lite™, lämplig för den som är aktiv i varmt klimat eller som t.ex. dummyväst vid hundträning.
Flera praktiska fickor så som rymliga bälgfickor för t.ex. ammunition, hundgodis eller radio. Ficklocken kan fästas med kardborre inuti fickan för att inte vara i vägen. Ena fickan är försedd med antennöppning. För att undvika att sladd trasslar sig kan denna träs i ögla vid axeloket.
Extra fickor med dragkedja placerade inuti framfickorna. Stor bälgryggficka försedd med tryckknappar för att kunna göra fickan ännu större, öppningen försluts med hjälp av magnet. Ryggfickan är lätt att rengöra. Två extra fickor på ryggen för t.ex. vattenflaskor eller dummys.
Reglerbara axelremmar. Praktisk D-ring.
Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för vatten- och smutsavstötande egenskaper.
65% polyester, 35% bomull. Kontraster 100% polyester

Pris: 799:-

SKYTTEVÄST PINEWOOD® RED DEER 5799

Funktionell riv- och slitstark skytteväst. Lämplig både på skjutbanan och jakten. Axeloken är lätt vadderade för extra komfort. Rymliga bälgframfickor för t.ex. ammunition. Ficklocken kan fästas med kardborre inuti fickan för att inte vara i vägen. Stor bälgryggficka med tryckknappar, hålls sluten med hjälp av magnet. Ryggfickan är lätt att rengöra. Stora fickor mitt fram på västen. Rem för att kunna hänga GPS eller radio. Två stora innerfickor. Praktiska D-ringar i sidorna. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 
88% polyester, 12% polyamid. Kontraster i 100% polyester.

Finns i Mossgrön/Orange (192) samt Jaktbrun/Mockabrun (242).
 
Pris: 799:-

Pinewood jaktväst 8121

Hundförarväst med många detaljer och hög synbarhet. Funktionell väst med flertalet fickor inklusive rymlig ryggficka samt dubbla radiofickor. Garmin astro hållare. Extra fickor på rygg för GPS eller pejlförvaring. Genomgående hål för sladd till insidan av västen. Patronhållare. Praktiska D-ringar. Knivhållare med kardborreband. Reflexer infällda i de nedre framfickorna. Förlängd rygg. Förstärkt axelparti. Vattenavvisande. Extra hängare med förstärkning om västen blir tung, kan även användas som öppning för sladd. Fodrad med high-Ventilation-Mesh™ för extra komfort. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 100% polyester. 

Lager: L, XL, XXL

Pris: 999:-   

Chevalier Glenmore Shootingwest

Klassisk tweedwest i ull.

Lager: XL, XXL

Pris: 1999:-     NU: 1599:-

Chevalier Vintage Quilt Waistcoat

4339B Vintage Quilt Waistcoat 
En nyhet som redan rönt stor uppskattning hos alla jägare som provat den. En klassiskt quiltad väst med Vintages tekniska ytbehandling vilket ger en skinnliknande yta. Stor viltficka på ryggen. Djupa rymliga frontfickor för patronerna och förstärkta axelpartier i mockaliknande tekniskt material.

 

Storlek: Herr XXL, Lady 44

Pris:  1999:-    NU: 1399:- 

Chevalier Livingstone Pro Waistcoat

4318M Livingstone Pro Waistcoat 
En väst både anpassad för skyttar och hundförare. 
Flera mycket rymliga fickor både fram och bak med plats för dummies gör den utmärkt även till hundträning. 
Västen har två djupa fickor längst ned, två stora öppna napoleonfickor, stor utfällbar ryggficka och den högra bröstsidan är plan för en snabb anläggning. 
Tyg i sval och slitstark bomull.

 Storlek: M, L, XL

Pris:  995:-   NU: 699:-

Chevalier Vintage Waistcoat

4320B Vintage Waistcoat 
Denna bomullsväst har en teknisk ytbehandling 
vilket ger västen en skinnlik yta.

 Storlek: L, XL

Pris:  1799:-    NU: 1259:-

VÄST PINEWOOD® WOLF VÄNDBAR CAMOU – DAM

Vadderad, vindtät och varm väst som är otroligt lätt i vikt.

Vändbar väst. Kamouflagemönstrad på ena sidan och enfärgat jaktbrun på den andra. Bröstficka/radioficka på Kamouflage sidan samt sidofickor på båda sidor. Perfekt som ytterplagg i sig eller som ett extra värmande lager. Något längre bak. Feminint skuren för perfekt passform. Kan enkelt vikas ner i medföljande förvaringspåse. Tar ingen plats i packningen.

Material: Tyg samt vaddering i 100% polyester.

Pris: 699:-     NU: 499:-

Pinewood Prestwick Vintage väst

Quiltad väst från Pinewood som är vaxad vilket gör den vattenavvisande.

Material: 64% polyester, 34% bomull, 2% elastan.

Vaddering: 100% polyester

Lager: M,  L, XL, XXL

Pris: 859:-     NU: 699:-