SKYTTEVÄST PINEWOOD® RED DEER 5799

Funktionell riv- och slitstark skytteväst. Lämplig både på skjutbanan och jakten. Axeloken är lätt vadderade för extra komfort. Rymliga bälgframfickor för t.ex. ammunition. Ficklocken kan fästas med kardborre inuti fickan för att inte vara i vägen. Stor bälgryggficka med tryckknappar, hålls sluten med hjälp av magnet. Ryggfickan är lätt att rengöra. Stora fickor mitt fram på västen. Rem för att kunna hänga GPS eller radio. Två stora innerfickor. Praktiska D-ringar i sidorna. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 
88% polyester, 12% polyamid. Kontraster i 100% polyester.

Finns i Mossgrön/Orange (192) samt Jaktbrun/Mockabrun (242).
 
Pris: 799:-

Pinewood jaktväst 8121

Hundförarväst med många detaljer och hög synbarhet. Funktionell väst med flertalet fickor inklusive rymlig ryggficka samt dubbla radiofickor. Garmin astro hållare. Extra fickor på rygg för GPS eller pejlförvaring. Genomgående hål för sladd till insidan av västen. Patronhållare. Praktiska D-ringar. Knivhållare med kardborreband. Reflexer infällda i de nedre framfickorna. Förlängd rygg. Förstärkt axelparti. Vattenavvisande. Extra hängare med förstärkning om västen blir tung, kan även användas som öppning för sladd. Fodrad med high-Ventilation-Mesh™ för extra komfort. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 100% polyester. 

Pris: 999:-

Chevalier Avalon Quilt West

Ett utmärkt förstärkningsplagg eller bara för sig med en snygg skjorta. Avalon har Primaloft®foder vilket garanterar många varma dagar.  Färg: Marin

Pris: 1495:-    NU: 1299:-

Chevalier Vintage Quilt Waistcoat

4339B Vintage Quilt Waistcoat 
En nyhet som redan rönt stor uppskattning hos alla jägare som provat den. En klassiskt quiltad väst med Vintages tekniska ytbehandling vilket ger en skinnliknande yta. Stor viltficka på ryggen. Djupa rymliga frontfickor för patronerna och förstärkta axelpartier i mockaliknande tekniskt material.

 

Storlek: Herr XXL, Lady 38,  40, 44

Pris:  1999:-     

Chevalier Mainstone Fleece Waistcoat

5463GR, B, GM Mainstone Fleece Waistcoat 
En stilren väst med fleece på utsidan och skön pile på insidan. Perfekt som förstärkningsplagg eller ytterplagg.

 Storlek: S, XXL

Pris:  649:-   

Chevalier Livingstone Pro Waistcoat

4318M Livingstone Pro Waistcoat 
En väst både anpassad för skyttar och hundförare. 
Flera mycket rymliga fickor både fram och bak med plats för dummies gör den utmärkt även till hundträning. 
Västen har två djupa fickor längst ned, två stora öppna napoleonfickor, stor utfällbar ryggficka och den högra bröstsidan är plan för en snabb anläggning. 
Tyg i sval och slitstark bomull.

 Storlek: M, L, XL

Pris:  995:-   NU: 799:-

Chevalier Vintage Waistcoat

4320B Vintage Waistcoat 
Denna bomullsväst har en teknisk ytbehandling 
vilket ger västen en skinnlik yta.

 Storlek: L, XL

Pris:  1799:-    

Swedteam Bull skinnväst

Hela västen är tillverkad i äkta getskinn. Två förvaringsfickor med dragkedja och ovanför dessa två öppna fickor. En innerficka med dragkedja. Bröstficka med dragkedja. På ryggen stor ficka med öppningar åt både hållen.

 Lager: L

Pris:  1695:-       NU: 995:-

Värmeväst el-Pinewood

Sportig värmeväst med lätt vaddering passar både herr och dam.

Västen har två stora och mjuka infravärmepaneler med slingor tillverkade i kolfiber. Panelerna är strategiskt placerade vid ryggslut samt skuldror, de genererar behaglig värme och håller dig varm. Värmevästen har tre olika värmenivåer som lätt ställs in med knapptryckningar på kontrollknappen som är lätt åtkomlig på vänster bröst.

Maxtemperatur 50°C. Effekt upp till 10 timmar. Västen drivs av ett högkvalitativt och uppladdningsbart litiumjonbatteri 6000 mAh. Västen kan med fördel även användas som värmande lager-2 plagg utan att vara påslagen. Bär västen så nära kroppen som möjligt, gärna direkt utanpå underställströjan för maximal värmekomfort. 

Sidopaneler i stretchmaterial. 100% polyamid, sidopaneler i  96% polyamid, 4% elastan. 
Västen levereras i förpackning innehållande: 1 väst, 1 batteri, 1 laddare samt instruktionsmanual.  Notera att produkten ej ska användas om du har pacemaker.

Pris: 2299:-