Skeppshult Natur 3 växl.

NATUR     Du får med dig hela den underbara känslan, men utrustningen är något enklare. Givetvis ändå med lås och belysning. Fotbroms och handbroms.

3 växlad, 28"

Pris: 7795:-  NU: 7295:-

Skeppshult Nova 3 växl.

NOVA  Utrustad med det du behöver (givetvis belysning och lås). Vår mesta brukscykel genom alla tider.Fotbroms och handbroms.

47cm ram

 3 växlad, 28"

Pris: 7195:-   NU: 6495:-

Kalkhoff City Classic 3v

Superlätt och jätte bekväm!! Lätt aluminium ram och en sittställning som slår allt! 28" stora hjul med breda punkterings-skyddade däck. En otroligt skön sadel. "Gammaldags" look men med modern utrustning: generator i framnav, 3 växlar med fotbroms, handbroms, pump.Kedjeskydd, skärmar och pedaler av metall. 28" hjul

Pris:  5995:-       NU: 4795:-      Avbetalning   

Kalkhoff City Classic 3v

Superlätt och jätte bekväm!! Lätt aluminium ram och en sittställning som slår allt! 28" stora hjul med breda punkterings-skyddade däck. En otroligt skön sadel. "Gammaldags" look men med modern utrustning: generator i framnav, 3 växlar med fotbroms, handbroms, pump.Kedjeskydd, skärmar och pedaler av metall. 26"hjul

Pris: 5995:-       NU: 4795:-

City Glider 7vxl

Superlätt och jätte bekväm!! Lätt aluminium ram och en sittställning som slår allt! 28" stora hjul med breda punkterings-skyddade däck. En otroligt skön sadel. "Gammaldags" look men med modern utrustning: generator i framnav, 7 växlar med fotbroms, handbroms, pump.Kedjeskydd, skärmar och pedaler av metall. 

Pris: 6995:-    NU: 5795:-

City Glider 7 vxl

Superlätt och jätte bekväm!! Lätt aluminium ram och en sittställning som slår allt! 28" stora hjul med breda punkterings-skyddade däck. En otroligt skön sadel. "Gammaldags" look men med modern utrustning: generator i framnav, 3 växlar med fotbroms, handbroms, pump.Kedjeskydd, skärmar och pedaler av metall. 

Pris: 6995:-    NU: 5795:-

Kalkhoff Agattu 7

En lätt och stadig aluminiumram med Shimanos 7 växlade bakhjul. Fotbroms och 2 handbromsar! Stötdämpare i sadelstolpe och i framgaffel, du åker väldigt säkert och bekvämt. Fram&bakbelysning, generator i framhjul som drivkälla, inga batterier! Pump. Kraftig pakethållare.

Inpac streetpac punkterings-skyddade däck. 28".

Färg: Svart 

Belysning: AXA Ecoline, LED, 20 Lux
Lager: s, M
 
Pris 6495:-