Pinewood Läderkänga

En mellanhög och komfortabel känga som ger bra stöd och passform. Kängan har ett vattentätt membran som andas och håller dig varm och torr. Lätt fodrad och vadderad för extra komfort och värme. Isolerande och stötdämpande mellansula. Vibram® yttersula med rejält mönster. Gummiförstärkt framtill för extra slittålighet. Tillverkad i Europa. 100% äkta läder samt förstärkningar i 100% polyester.

Pris: 1695:-     

Alpina Mount Low

Helt i skinn. Rejäl vandrings- och vardagssko. Extremt lätt. Alpitex membran som är vattentätt och andas. Ortopediskt utformad med svensk läst. Vibramsula. En sko som platsar i alla lägen. Finns i brunt och svart. Storlekar 4,5-12. 

Pris:  1295:-   

 

Alpina Tundra

Smidig och lätt mellanhög känga som gjord för både vandring och vardag. Tundra är utrustad med Alpinas eget membran som både är vattentät och andas. Nordic sulan ger dig bra grepp både sommar och vinter. Finns i storlekarna 4,5 - 14 (37 - 49 ½) och färgerna brun och svart. Vattentät, lätt, nordic sula. (svart på beställning)

Pris:  1595:-   

Alpina Trapper

Bred läst, lite mjukare sula som även fungerar bra vintertid.
Sympatex membran i ovandelen gör kängan absolut vattentät.
Skafthöjd 26 cm.

Lager:  42,43, 44, 45,  47 1/2

Pris:  2195:-   

Meindl Kansas GTX

Helt i skinn. Rejäl vandrings- och vardagssko. Extremt lätt. Alpitex membran som är vattentätt och andas. Ortopediskt utformad med svensk läst. Vibramsula. En sko som platsar i alla lägen. Finns i brunt. 

 

Pris:  Från  2495:-     

Chevalier Rocca

843B Rocca w. Sympatex
Ytterskon tillverkad av bästa nubuk för maximal slitstyrka och beständighet. Vattentät tack vare Sympatex membran. Vibramsula av friktions modell för bästa möjliga grepp med inbyggd glasfibergelänk som ger god stabilitet utan att vara alltför styv. Skons överdel dessutom förstärkt runt anklarna för att ge maximal stadga mot snedtramp för undvikande av fotvrickningar. Slitageförstärkningar av gummi runt om. Stötdämpande klack. Corduraförstärkningen i innerskons överdel motverkar effektivt störande oljud som annars kan uppstå när läder gnids mot läder. Högklassig innersula med stötdämpning.

 Lager: 46

Pris:  2495:-       Just nu:  1799:- Utgår

Alpina Hurricane

Nyhet från Alpina, Alpina Hurricane.
Ovandel i skinn och cordura (kraftig nylon).
Vattentätt membran ”alpitex”.
Lös iläggssula.
Skafthöjd 26 cm.
Färg: Brun
Lager:  39, 44, 

Pris:  1395:-  Nu: 1199:- Utgår