REA på Lazer & Met cykelhjälmar! 

Met Superbold Bmx Pris:625:- NU: 50%

Häftig skate och cykelhjälm. Enkel injustering med justeringsratten i spännet bak.

Met Superbold Bmx Pris: 625:- NU: 50%

Met Espresso Pris: 599:-

NU: 469:-

MET Espresso är en sportig hjälm med mångsidighet och slimmad design. En snygg och prisvärd hjälm som är utrustad med alla dom funktioner en flexibel cykelhjälm bör ha; modern In-mould konstruktion, Safe-T Twist 2, reflekterande detaljer, integerat insektsnät och inte minst ventilation i toppklass.

Safe-T Twist 2 systemet med unik justeringsmekaniskmen tillsammans med reflekterande dekal baktill ser till att öka synligheten i mörker och garanterar dessutom en superbekväm passform.

Tillverkad i hållbar In-mould Intelligent Fusion konstruktion med ett stötupptagande innerskal som är konstruerat för att skydda dig i alla lägen.

In-Mould Intelligent Fusion konstruktion
Safe-T Twist 2
Anti-allergiska och tvättbara kuddar
Integerat insektsnät
Reflekterande dekal baktill

Met Eldar White 52-57cm Pris: 725:- NU: 499:-

Fler och fler juniorhjälmar utvecklas och byggs allt mer som vuxenhjälmarna, och så även Met Eldar som nu blivit en av våra favorithjälmar för juniorer. Polykarbonatskal, EPS-liner, justerbar storlek och att den täcker långt ner på bakhuvudet ger utmärkt säkerhet. Dessutom är hjälmen välventilerad, har låg vikt och bekväm passform.

Vikt
305 gram

Storlekar
One size 52-57 cm

Met Echo 57-60cm L Pris: 725:- NU: 499:-

Met Echo är en av Met´s storsäljare av deras Trail/Endurohjälmar. Då den går långt ner i nacken för bättre skydd i skogen, och är anpassad för att kunna användas tillsammans med goggles. Den har en smidig storleksjustering i nacken för bästa passform och en flexibel skärm som sitter fäst med ett enkelt klick vilket gör att den håller vid eventuella krascher.

Met Superbold Bmx Pris:625:- NU: 50%

Met Superbold BMX pris: 625:-

NU: 50%

Met Cracker Jack Pris: 695:- NU: 499:-

Met Espresso Pris: 599:- NU: 469:-

Met Eldar Black 57-60cm Pris: 725:- NU: 499:-

Met Echo 57-60cm L Pris: 725:- NU: 499:-

Met Superbold Bmx Pris:625:- NU: 50%

Met Superbold Bmx Pris: 625:- NU: 50%

Met Cracker Jack Pris: 695:- NU: 499:-

Pris: 799:-   NU: 400:-

Met corso fluo gul.
Stilren urban hjälm.
Grå reflexer bak och på sidan.
Väldigt komfortabla kuddar invändigt, anti allergiska.
Med lampa i nackspännet.
Med avtaglig skugga, mjuk keps skugga medföljer också.

Met Eldar Grey 57-60cm Pris: 725:- NU: 499:-

Lazer Roller Pris: 749:- NU: 599:- storlek: 55-59cm  SLUT

Roller är en hjälm som passar till allt, både pendling och träning, och tillåter dig att åka direkt från jobbet ut på stigarna. Diskret utseende och den kraftigt stötdämpande in-mold-konstruktionen sprider effektivt kollisionskraften vid en eventuellt krasch för att säkerställa pålitligt skydd.

28 ventilationskanaler drar luft genom hjälmen för att hålla huvudet svalt och reducerar risken att överhettas. Vadderade kuddar gör att hjälmen sitter mjukt och TS+ Turnfit Retention System ger säker passform och håller hjälmen på plats. Hjälmens låga vikt gör att du knappt känner den på huvudet.

Met 20miles Pris: 799:- NU: 599:-

Met 20 Miles svart cykelhjälm.
Perfekt till både fritid och sports användning.
Justeras i nacken.
Lampa i nackspännet.
Insektsnät i de främsta hålen.
Anti allergiska kuddar, kuddarna kan tas ut och handtvättas.
15 luft kanaler, ger god ventilation.

Met 20miles Pris: 799:- NU: 599:-

Bell Gage Pris: 1799:- NU: 999:-

Det finns inga bättre testgrunder än pro peloton. Dag ut och dag ut skjuter professionella ryttare sin utrustning långt utöver normen. De kräver heltäckande prestanda under alla typer av förhållanden. Gage konstruerades för att uppfylla deras krävande standarder med banbrytande teknologier som vårt tvåvägs justerbara Twin Axis Gear (TAG) passningssystem, fukttransporterande X-statisk stoppning, och superlösa men ändå exakta spännen och kamlås. Få pro-behandling. Skaffa Bell Gage.

Varför behöver jag
MIPS?

Skadestatistik visar att när du faller och slår huvudet är det vanligast att falla i vinkel jämfört med ett linjärt fall.

Att falla i vinkel skapar rotationsrörelse och vetenskapen har visat att våra hjärnor är mycket känsliga för rotationskrafter. I en vinklad inverkan kan dessa krafter överföras till din hjärna, vilket kan orsaka allvarliga skador. MIPS BPS kan minska rotationsrörelsen och minska risken för hjärnskador.

Lazer Nuts Mips Pris: 699:- NU: 350:-

Lazer har riktigt-riktigt fina barnhjälmar med MIPS! Och om det är några man gärna vill ska åka runt extra säkert är det väl ändå just barnen? Förutom det dokumenterat säkrare MIPS-systemet, är det en riktig kvalitetshjälm i lätt och stryktålig InMold-konstruktion. Har dessutom marknadens bästa justeringssystem för barnhjälmar, så passformen är på topp och hjälmen sitter alltid som den ska.
Storlek 50-56 cm.
För de lite mindre barnen finns MIPS-hjälmen Lazer P'Nut att tillgå

Det unika som finns i Roam-hjälmen är inte att den använder sig av systemet MIPS, men att MET är en av de få, om inte den enda som har byggt hela hjälmen runt själva MIPS-systemet.

Inmold-tekniken följer runt hjälmens kant in i hjälmen som leder till att den blir starkare och mer hållbar. Hjälmen har färre öppningar än konkurrenterna, men med den stora skillnaden att tack vare inbyggda luftkanaler (kanaliseras) på insidan dras värme ur hjälmen genom luftströmningarna. Ett nytt stängningssystem ger högre komfort men också bättre ventilation.

Lazer Nuts Mips Pris: 699:- NU: 350:-

Lazer Nuts Mips Pris: 699:- NU: 350:-

Dela den här sidan