Pinewood Prestvick Exclusiv byxa


Pinewood Caribou Hunt

Jakt- och friluftsbyxa med tight passform. Byxan har rejäla inslag av elastiskt 4-vägs stretchmaterial på knä och bakdel för optimal följsamhet och komfort. 

Behandlad med Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. Förböjda knän, dubbla benfickor med dragkedja samt öppningsbar ventilation för extra luftgenomströmning. Resår i midja. Benslut med dragkedja samt reglerbara med kardborreband. 

  • 88% polyester, 12% polyamid. Kontraster i 92% polyester, 
  • 8% elastan. Förstärkningar vid benslut 100% polyamid.
  • Lager:  C54, C56, C62, D92, D96, D100, D108, D112
  • Pris: 1099:-  NU: 50%

Pinewood Wildboar byxa

En gedigen och robust byxa fodrad med Kevlar®-material som skyddar vid vildsvinsangrepp. Byxan är tillverkad i polyester framsida ben, samt förstärkt med polyamid på baksida underben.

För skyddande egenskaper är byxan fodrad med ett lager Kevlar® runt om benen, upp i grenen och även på hela utsidan av benen. Sätesdelen dock utan Kevlar® och istället förstärkt med ett tätt vävt polyestertyg som är vattenavvisande. Insida ben från vaderna upp till grenen är dessutom ytterligare förstärkt med ett lager av stickskyddande material som kompletterar kevlaren och gör byxan ännu säkrare just där våra kraftiga blodkärl finns.

Materialens kombination uppfyller högsta testresultat enligt DIN EN388.2016 för skydd mot skär- och stickskador samt rivskydd. Byxan är försedd med vind- och vattentätt membran med mycket god andningsförmåga. Tejpade sömmar. Resår i midjan. Förhöjd baktill. Öppningsbar ventilation i sidorna för extra luftgenomströmning och värmeutsläpp. Lätt i vikt (ca 1,4kg). Flertalet praktiska fickor. Ammunitionshållare i benficka. Utrustad med hållare för stickkniv bak på benet. D-ring. Reglerbar nedtill med kardborreband. Reflexband för extra säkerhet i praktisk ficka. Behandlad med ekologisk impregnering-Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 100% polyester, kontraster i 100% polyamid samt Kevlar®.

Pris: 3800:-    NU: 50%

Pinewood Pirsch

Robust och allsidig byxa i slitstarkt material som passar för såväl vandring som jakt, speciellt under varmare och torrare dagar. Det är ju inte alltid blött och dåligt väder. Byxan passar utmärkt i skogen och på fjället under större delar av året. Behagliga och funktionella, försedda med ventilationsdragkedjor samt ett vind- och vattentätt membran från knäna och ner. De är ytterligare förstärkta där byxan utsätts för mest slitage. Behandlade med en ekologisk impregnering - Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper.
Byxan har två handfickor och en benficka, samtliga med dragkedja. På höger sida finns en öppen ficka för exempelvis telefon eller jaktkniv. Resår och hällor i midjan för extra komfort samt en D-ring placerad till höger i midjan. Ventilationsdragkedjor utmed lårets insida. Benslut försedda med dragkedja samt krok att fästa i skon.
100% polyester. Kontrast: 100% polyamid.

Pris: 1499:-   NU: 50%

Pinewood Grouse Lite byxa

Vind- och vattentät lättviktsbyxa i mjukt material. Membranet är laminerat med yttertyget vilket stoppar regnvatten direkt vid ytan.

Yttertyget är elastiskt vilket ger god komfort och följsamhet. Fodrad med High-Ventilation™ mesh för extra komfort. Öppningsbar ventilation i sidorna för extra luftgenomströmning och värmeutsläpp vid hårda strapatser. Flera praktiska fickor. Vattenavvisande dragkedjor. Behandlade med Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. Reglerbar nertill. Resår i midja. 

  • 100% polyester.
  • Vattenpelare: >10.000 mm
  • Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)
  • Tejpade sömmar
  • Lager: c48, c50, c52
  • Pris: 1399:-    NU: 50%

Pinewood Dog Sports pant

Vind- och vattentät friluftsbyxa fodrad med högelastiskt membran perfekt för alla som aktivt tränar hund och jakt.
Tillverkas i vår slitstarka TC-Lite. Behandlad med ekologisk impregnering - Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. 
Ventilationsdragkedja i sidan för extra luftgenomsläpp under riktigt varma dagar eller vid påfrestande aktiviteter. 
Benfickor med lock, resår i midja, reglerbara benslut. Extra förstärkning runt ben. 
65% polyester, 35% bomull. Stretchmaterial 92% polyester, 8% elastan. Förstärkningar 100% polyamid. 

Pinewoods Dog Sports kollektion har utvecklats av vårt designteam tillsammans med aktiva hundmänniskor som tränar och tävlar med sina hundar på professionell basis.

Lager: D104, D108, D112


BYXA PINEWOOD® AXIS/PIRSCH

Den perfekta slitstarka hybrid byxan för olika väderlekar. Byxan har membran från knäna och ner, överdelen är utan membran vilket tillsammans med de öppningsbara ventilationsdragkedjorna ger mycket goda ventilationsmöjligheter och härlig komfort även vid riktigt varmt väder eller om man som t.ex. hundförare går mycket. Rejäla förstärkningar på delar utsatta för extra slitage. Behandlad med ekologisk impregnering - Bionic Finish® Eco för extra vatten- och smutsavstötande egenskaper. Reglerbara benslut. Knivficka samt dubbla benfickor med dragkedja. Anti-glid band i midja. Ej tejpade sömmar.
Yttertyg 100% polyester, förstärkningar 100% polyamid.

Lager:  C50, C54, D104

Vattenpelare: >10.000 mm. Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)

Pris: 1299:-  NU: 50%

BYXA PINEWOOD® HASTINGS

En härlig byxa i förtvättad bomullscanvas!
Dubbla benfickor med dragkedja samt bakfickor.
Förböjda knän ger snygg design och god komfort.
100% bomull.

Lager: C50,  c54

 Pris: 600:-   NU: 50%

Pinewood shorts Pris: 450:- Navy NU: 50%

Stilrena, prisvärda och bekväma jakt- och friluftsshorts som passar lika bra på fritiden som till vardags. Skön passform med mycket stretch. Det finns två öppna framfickor, två benfickor samt två bakfickor med knappar. 97% bomull, 3% elastan.

Pinewood shorts Pris: 450:- Sand NU: 50%

Pinewood shorts Pris: 450:- Grey NU: 50%


Chevalier Vintage Strech Pant

4328B Vintage Stretch Pant 
2 framfickor, 2 benfickor med blixtlås och ficklock, 1 mobilficka på höger ben, 1 bakficka med blixtlås, förböjda knän.


Dam: 36, 38  

Pris: 1899:-      NU: 50%

Chevalier Vintage Breeks

4327B Vintage Breeks 
Ett par snygga knickers är perfekt i Vintageserien, ett måste för tidiga klappjakter. Byxan har Vintages tekniska ytbehandling vilket ger en skinnliknande yta.

 Storlek: Dam 36

  Pris:  1495:-   NU: 50%

Chevalier Devon Cargo

5936G, K Devon Cargo Pant 
Nyhet för i år är dessa byxor med lite mer tight passform. Materialet är i elastisk, komfortabel och följsam bomullscanvas med stretch.

Lager:   C52

Pris:  1099:-     NU:50%

Dela den här sidan