Icebug –  Skor med bra grepp för
löpning och promenader sommar som vinter!

Icebug är ett svenskt skoföretag som 2001 började utmana världens sportskojättar. Vi var frustrerade över att behöva välja mellan att halka och avstå från uteaktiviteter på grund av risken för halkolyckor. Företaget startade med anledning av att vi ville vara aktiva året runt.

Därför skapade vi skor för löpning och aktiviteter på hala underlag. Med en unik och patenterad gummiblandning ger vi dig enastående grepp på sommaren. På vintern har vi smarta dubbar, som anpassar sig efter underlaget, i sulorna på våra skor. Det gör att du kan röra dig som vanligt även när det är halt ute.

Nirak Bugrip

Icebug Nirak BUGrip är lätt som en sneaker men varm som en vinterkänga och utrustad med Icebugs BUGrip®-yttersula med 13 dynamiska dubbar i karbidstål. Ovandel i bluesign®-certifierad ripstop-textil (100% återvunnen) med extra reflexdetaljer. Snörningen löper lätt genom fasta nylonöglor och skons isteg är enkelt tack are en vid öppning. Fleecefodret håller dig varm och ökar skons komfort och i kombination med en mediumläst – och plats att vicka på tårna – får du en sko som sitter bra och passar utmärkt för promenader.

Lager:   44,   

Pris: 1899:-     50%

Icebug Torne BUgrip GTX


Att komma ut i naturen ska vara enkelt. Det är anledningen till varför Icebug år 2001 började förverkliga sin vision om att tillverka dubbade skor med världens bästa grepp. Skorna sitter bra på fötterna i ur och skur och ger dig självsäkerhet i varje steg, oavsett vilket äventyr du tar dig an. Sedan starten har Icebug blivit marknadsledande inom dubbat grepp och erbjuder idag en mängd olika skor med och utan dubbar. Löpträning, promenad i skogen eller en sväng på stan spelar ingen roll, med ett par Icebug på fötterna kan du alltid känna dig trygg. För när Icebug gör en sko med bra grepp - då är det bra grepp. Svårare än så är det inte. 

Varm, issäker, vattentät

Lager:  36

Pris:  1999:-        50%